Feb 7, 2011

~~Aku InSan BiAsa~~

Hai Assalamualaikum sume...

Hari ni 1st day la kan aku bekerje lepas cuti Tahun Baru Cina.. eermm entry kali ni cm emo ckit lah kan.. xkesah lah korang suke ke x kan.. layan kan je lah aku ni.. klw korang xnak layan aku spe lg nak layan kan.. cian aku kan...

Semalam aku msj "si die", si die? ha'ah die lah.. (shy shy cat tp cedey..) Die cm marah2, tetibe die ckap sedey je ngn aku.. maybe aku dah wat die terasa kot, tp sumpah aku xtau nape... suh ckp die xnak ckp plak.. maybe die marah sgt kot ngn aku..dah lah sekang cm jauh je jarang jumpe... sebelum ni xpenah lg berpisah jauh lme kecuali mse aku practical n die still study mse diploma.. sejak dip smp sekarang selalu nye dekat je.. sebab dapat further study kat tempat sme, umah sewa pon dekat2..

Erm... Aku tau aku ni dah lah xsempurna kan.. nak ckp baek pon xjugak.. Mungkin aku xdapat jd ape yang die expect me to be.. Aku ni xcukup baek n xcukup caring tok gadis cm die kot.. Aku Insan Biasa, byk kelemahan, dan jauh dari kesempurnaan..

Apelah aku ni kan, Die sorang pon susah nak jge, teruk2, ermm Aku insan Biasa~~

K lah xnak tulis panjang... xnak ade hati yang sakit atau terasa ngn entry ni.. just sharing my sadness just wif u my frenss... tq for reading..

nota kaki: Rindu kenangan bersama nye~~ Moga panjang hubungan kami.. Insyaallah..

5 comments:

AiNa said...

insyaAllah... korang will be good... maybe kena bg ruang n masa... atau kena bersua muka dan berbicara bak orang dewasa...
p.s : bukan nk nyibuk tau, saje share opinion...

Anonymous said...

klw korang saling menyayangi insyaallah korang will be ok. anggap je nie dugaan utk kamu lbh memahami si die.
try pujuk n slow talk wit her. myb dia akn lmbut hati n cte pe yg trase sgt 2.
n lpas 2 try la jd pe yg die expert u to be. wpn xbyk ckit pun xpe la.
girlz lbey snsitif wpn isunye kecik je bg laki.

huhu mcm pndai je nk nsht org kn.. just my opinion..

luckyS said...

Aina: tq very much for your respond, really appreciate it.. thanks.. tp lps bc komen2 die kat slh 1 laman sosial, rse cm sakit hati plak.. huh!

Anonymous: tq for that.. really nice advice... but who are u anonymous.. maybe u can left your nickname..

Joe_Hans said...

sabar2..pulut.....

luckyS said...

Tengkiu si perentak~~ huhuh