Oct 24, 2008

JAMUAN HARI RAYA DAN DEEPAVALI PERINGKAT DAERAH JEMPOL (PART 2)

Assalamualaikum sume....
Seperti yang dijanjikan, aku nak kongsi plak pada hari kejadian.. meriah jgak semalam.
Ramai tetamu yang hadir. Tetamu terdiri dari pelbagai kaum, ade Melayu, ade Cine, ade India, kaum lain2 aku tak perasan plak. Aku trun lambat cikit semalam..

Beginilah suasana di hari kejadian.. mase aku datang tu dah ramai orang yang ade kat sane..


Akak ni sebenar mengalami konflik.. konflik ape??? Konflik tak tau nak makan ape.. sebab byk sgt hidangan yang disediakan, antaranye, Sate(..sedih tak dapat makan.. sebab da hbis..wuaaaa!!!), hidangan nasi lemak yang lengkap(..ade telur, timun, sambal), lemang ngan rending, mee n meehoon kari, roti jala n kari, buah2han, pelbagai jenis air, n yang paling best Cendooool… heheh..




Ni r gerai Pejabat Daerah dan Tanah Jempol(..tempat aku praktikal ni..). cantikkan.. memang r cantik, gerai ni dapat hadiah gerai tercantik tau.. tapi no 3 r..ok r tu.. byk tau jabatan yang bukak gerai tp PDJL jgak yang terpilih.. X caye??



Ha ni r buktinye.. besar kan hampernye.. yang baju merah tu kak Ana(..akak ni klakar gler..heheh), yang comel sebelah kak Ana tu, mesti r kak Leha.. staff kat unit aku tu.. Die r yang amik hadiah tu semalam.. bangga kan kak Leha.. Dapat jgak r aku bawak balik nasi goreng cina sebungkus.. tp byk udang kecik2 tu, aku kene ketepikan dulu sebelum makan(..allergic..hehe)..

Ha ni gambar2 dari pandangan atas (..aku capture dari helicopter tau..)







Ha yang tu antara pegawai2 kat cni.. diorang tgu orang2 penting datang. Yang baju hitam tu r DO (..pegawai daerah Jempol..)

K r setakat tu yang aku dapat kongsi ngan korang. Agak kekenyangan jugak r ptg semalam.. pling sedap cendol die..
Ok r Adios…

2 comments:

ibniGHAFAR said...

wahhhh seronok kooo tapi yg tak seronoknyr napee ko tak ajak aku skali...........................

ed said...

waa...x pndai berblog da ek..hee..add me on ur blogroll bro.. http://www.ystop.org/luvlive aku da add ko

kenai x??hee..visit ar blog aku..