Oct 6, 2008

LUAHAN RASA!!!

Assalamualaikum semua...

Ruangan baru ni dicipta khas untuk anda semua.. Nama ruangan ni "LUAHAN RASA", anda semua boleh meluahkan apa sahaja masalah anda di dalam ruangan ni, dan insyallah jika ade sesiapa yang membaca masalah anda boleh memberi respond, kita lihat ape cara ternaik untuk anda untuk menyelesaikan masalah ni.. Caranye?? owh senang je.. just click "comment" di bahagian bawah slot ni, then dibahagian komen, luahkan masalah, isi hati tau ape sahaja, jangan lupe tajuk masalah anda supaye pembace yang lain boleh komen berdasarkan tajuk anda.Dan untuk sesiape yang telah membace masalah member2 kite, berikan kan respond, just taip tajuk masalah yang hendak dikomen pada awal komen anda.. Jom Kita Tunjukkan Keprihatinan Kite Sebagai "KawaN yang Sejati!!".. cube r sekarang.. LuAh KAn RAsA anDA DiSini!!

16 comments:

Anonymous said...

To : practical students cs110 uitm

anyone can help me???pliz help me...

alamak,fail btulla klu nak tulis report ni..xreti la nak mengayat skema2 n formal2 ni...klu buat sistem n jwb exam je boleh la...

sape2 yg bermurah utk bgi cnth report sgtla dialu2kan...juz 4 me 2 refer as a guideline..thanks

regards
-aina-

luckyS said...

ok2 nti aku bagi yeh cth final report group aku sem lepas..

Anonymous said...

ch'a hbatnye kamu ade lman blog sndri...pergh..mantapnye..hehhehe...aku sokong bbenar citer kekasih kuseru memg besh2....


-h_husna-

Anonymous said...

aku x suka citer hantu!!!!!!!!!!
hehehe...aku ade cth report ilmi...sape2 nak ke??
bgtau aku ek...drop skali email korang ek kalo nak..
kalo takat ckp nak tp x bg email aku lepuk nanti..hehe...

~sueanna_sweet_comey~

luckyS said...

ok kepade sesiape yang tak yang cth report kat sueanna_sweet_comey, tok student paractical DCS06 Uitm sahaje,k, yang lain jgn ngade2 plak..
k sape nak bg email kat cni..

chaa_017@yahoo.com

Anonymous said...

salam...

hai kawan2 prac uitm D6S1....pe kaba sume?
ana,aku nak cth report ilmi 2boleh?
mail me at azmina_0608@yahoo.com

slaen bdk2 D6S1 jgn nak mgde2,xkan dlyn k!!!!amaran kerajaan!

thanks 4 ur kindness

regards
-aina_

Anonymous said...

chaa aku pn pening gak nak wat report
tolong aku cari cth report utk OM114 bleh x????

chocolate banana

Anonymous said...

NAK REPORT EA...BOLEH
TP KENE BG AKU WIT RAYE DULU..
YG KALER MERAH ++
HEHEHE
KALO X AKU X BG
HEHEH

~sueanna_sweet_comey~

Anonymous said...

To : ana

thanks ana..nnti aku cat duit 50 sen jdi kaler merah ye...hehe...

wish all of u best of luck n all da best...

regards
-aina-

Anonymous said...

waaa...x mau syiling
aku nak duit ketas je...
duit syiling berat...
aina nanti aku bg aku nyer num aku bg num akaun aku...

sape lg nak...cepat2

~sueanna_sweet_comey~

luckyS said...

To : sueanna_sweet_comey

wei nak berniage kat blog aku ke?
nti yeh tgu aku dapat gji kat cni (takkan dapat pun...) huhuh!!
semperna bulan syawal ni, ape salah nye bersedekah (bersedekah report..).. betul tak kawan2???

Anonymous said...

hahaha...pedulik ape aku
ko x ad tulis pon urusniaga x dibenarkan disini..
kawan2...sape ad cth slide presentation...aku nak

fazah said...

apa benda topic luahan rasanye nie..ntah apa2..en.caa..nape nama ko luckys..xsesuai..xsesuai...

fazah said...

HUWAAAA.....priject bla dh publish xblh bukak kt pc lain plak...aduh!!camne nie...????

Anonymous said...

ZAH HANG PON AD BLOG GAK KE..
MAKIN MAJU DAK KELAS KITE SKRNG NI EK
AKU NYE BLOG UNDER RENOVATION..NANTI DA SIAP SUME SKALI BARU AKU PUBLISH EK..TUNGGU...

CHAA NAPE X AD PIC AKU PON KAT BLOG KO NI

~sueanna_sweet_comey~

ibniGHAFAR said...

assalamualaikum

chaa BAGUIH LAAA BLOG KOO NI AKU RASA AKU NAK LUAHKAN SESUATU LA
MCM MANA KUITA NAK CEPAT KAYA HAAAAA?dan apsal gambar aku takdeer dalam laman blog ko ni haaaa

KAWAN MU YG PALING HENSEM :FUAD