Oct 23, 2008

JAMUAN HARI RAYA N DEEPAVALI PERINGKAT DAERAH JEMPOL (PART 1)

Asslamualaikum my frenZ..

Rase nye blom terlambat lagi tok aku wish “SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN” n “HAPPY DEEPAVALI” tok sume member yang selalu visit blog aku. Thanks a lot..

Kali ni aku nak kongsi pasal Jamuan Hari Raya n Deepavali peringkat daerah Jempol yang diadakan kat perkarangan Komplek pejabat - pejabat Kerajaan tempat aku praktikal ni. Akan diadakan pada hari Khamis 23hb oktober 2008, pukul 2 hingga 5 ptg.

Jamuan agak besar jgak cz gabungan sume Jabatan2 kerajaan yang ade sekitar daerah Jempol ni. Dan setiap jabatan perlu menyediakan menu masing2 mengikut persetujuan mase meeting seblum ni (..jgn tak tau, aku pun dah 2x masuk meeting tu tau..dapat jgak rase masuk meeting kan..).

Unit aku diberi tugas untuk menyediakan dan menghantar kad jemputan. Banyak wo.. mybe hampir or lebih dari 1000 kad jemputan. Aku pun terlibat same dalam tugas tersebut.. letih gak r tp best.

Ni gambar2 persiapan untuk majlis tersebut..

Ni lah tapak untuk majlis tersebut..


Ni baru masukkan sedikit kerusi2 untuk jemputan yang datang..

Gambar seterusnye ni diambil mase pagi hari sekitar pukul 8 .30 pg pada hari majlis tersebut diadakan.


Meja dan kerusi dah siap disusun.. yang tempat warne oren kuninh tu sebenarnye tempat parking dan dijadikan gerai2 makanan..





Beginilah susunan kerusi n meja untuk jemputan yang datang..

Petang ni jamuan tersebut akan berlangsung. Jemputan yang dijangka hadir adalah 5000 orang(..fuiyyo ramai beb..)
So, esok esok or luse aku update lagi dengan gambar2 sewaktu jamuan berlangsung,k..Insyaallah… da..

4 comments:

Anonymous said...

ptg kang mkn byk2 tau biar btl2 tembam cam dlm gmbr kat bwh nie...lgpun dpt mkn free kn...

-pa'e-

UcU mAnjA said...

amboi!!!

sakan ok,
makan jer lah cha'are oi!!
makan free senang jer kan...

rezeki jgn tolak ok!!

Anonymous said...

ye,btul 2 pa'e...kite sokong!!!ca'a debab,huhuuuu....terima la hakikatnye wahai ca'a ruddin,heheee...wa pun hri ni dorg nak blnje makan + hri ni beshday bos wa

-aina-

~sweEt_c0mey~ said...

kenyang nye...
aku baru pas jamuan raya uthm...
bnyk sgt mknn...tp kan student da serbu awal2..
abis la nia aku nak jage badan...hohoho