Aug 2, 2009

Presentation and Title??

Assalamualaikum sume..

Best jgak dapat cuti seminggu (Penangan H1N1), ermmm ramai giler member2 aku demam.. aku doakan korang cepat sembuh ok..

ha, berbalik kepada tajuk post ni..
aku kne wat presentation untuk subject yang lebih kurang kelas bahasa Inggeris tak lama lagi.. pening nak fikir ape tajuk yang sesuai, yang penting menarik/interesting... meh tolong aku..

ade tak idea?? sila komen untuk membantu saya!! he3 jasamu dikenang!!
Kepada sesiape yang bg cadangan, sayang korang lebih...

4 comments:

ngengngok said...

h1n1,
addiction to internet,
addiction to blog,
sokong atau bantah ISA,

ladymiaka86 said...

langkah pencegahan h1n1-terlewatkah kita?

blog-1 way of expressing our life

rusuhan-penglibatan remaja masa kini (positive @ negative)

ISA-positive @ negative adanya ISA di Malaysia

luckyS said...

WoW!! briliant ideas!!
thanks ngenengok n ladymiaka86..
syang korang lebih..
anymore from other??

UcU mAnjA said...

Amboi,
bagi idea sayang.
kalau tak. Haram nak puji segala kan. Adoi tu lah manusia dah dapat apa yang nak, mulalah melambung puji-pujian.

Ala,
Aku tau ko kalau bab politik.
ko lemah kan.
Tapi kalau isu ISA segala.
Ko tak yakin tak payah buat.
Nak buat jugak bole.
tapi kena banyak research,
Insyallah ko bole.
Tapi pastikan fakta yang betol.
Jangan Auta sajor.

Kalau isu H1N1 tu mybe kengkawan ko nanti pung ada yang bawa, Kalau nak buat juga bole. Tapi kena pandai ketengahlan isu, gejala n apa yang lebih menarik dari kengkawan ko, kalau tak sama macam hambar saja presentation ko.

Why not ko bawa isu 1Malaysia. Lagi santai, sebab ni berkaitan negara dan masyarakat. Ini bole goreng sikit. Lagi pun tak ramai yang tau pasal 1Malaysia ni kan. Walaupun orang sana sini sibuk segalanya 1Malaysia. Tapi tak ketahui apa sebenarnya yang dimaksudkan sebenarnya 1Malaysia atau "One Malaysia".

Kalau ko nak lagi santai buat saja isu MANOHARA yang sensasi itu. Sibuk segala itu wanita. Apalah nasib dia kan.

Mau lagi santai betangkan tarikan restoren Ukhwah yang dirasmikan bedasarkan dasar kerajaan 1Malaysia. lagi mudah. Harga Teh Tarik dan Roti Canai hanya RM1.00. Lagi menarik.

ke isu kepentingan blog pada rakyat Malaysia? sebab sekarang Makan Blog, Tido Blog, Mandi Blog. Segalanya Blog.

Ataupun yang lagi tergempar isu Apakah jantina sebenar Yasmin Ahmad. Wallah'ualam.

Tumpang keluar.
Sekian.

p/s:Tak payang sayang aku lah, sebab aku dah tau ko memang sayang aku kan. ha ha ha ha